viernes, 10 de septiembre de 2010

BRAÇ DE SALMÓ I FORMATGE PHILADELPHIA TM-31

Ingredients:


• 120g de farina


• 120g de sucre


• 4 ous


• 200g de salmó fumat


• 1 terrina de formatge Philadelphia






Preparació:


1.- Posem la papallona a les ganivetes, tirem el sucre i els ous, programem 6 minuts 40º i velocitat 3


2.- Tot seguit tornem a programar 6 minuts, velocitat 3, sense programar temperatura


3.- Tirem la farina i programar 4 minuts, velocitat 2.


4.- Folrar una safata de forn amb paper vegetal. Tirem la barreja a la safata, estendre bé per tots els costats


5.- Escalfem el forn a 180º i posem al forn durant 9-10 minuts. Un cop fet posem sobre paper d’alumini o un drap humit, enrotllem i reservem 10 minuts. Després desenrotllem i untem amb formatge per tot els costats, després anar col•loquen per sobre les capes de salmó fumat fins cobrir tota la base. Tornar a enrotllar i embolicar amb paper d’alumini. Guardar a la nevera fins l’hora de servir i tallar en rodones petites.

1 comentario:

Mila dijo...

El faré, segur que es molt bo,

Has fet el rotllo de espinaques, salmó iformatge?