Ingredients:
• 120g de farina
• 120g de sucre
• 4 ous
• 200g de salmó fumat
• 1 terrina de formatge Philadelphia
Preparació:
1.- Posem la papallona a les ganivetes, tirem el sucre i els ous, programem 6 minuts 40º i velocitat 3
2.- Tot seguit tornem a programar 6 minuts, velocitat 3, sense programar temperatura
3.- Tirem la farina i programar 4 minuts, velocitat 2.
4.- Folrar una safata de forn amb paper vegetal. Tirem la barreja a la safata, estendre bé per tots els costats
5.- Escalfem el forn a 180º i posem al forn durant 9-10 minuts. Un cop fet posem sobre paper d’alumini o un drap humit, enrotllem i reservem 10 minuts. Després desenrotllem i untem amb formatge per tot els costats, després anar col•loquen per sobre les capes de salmó fumat fins cobrir tota la base. Tornar a enrotllar i embolicar amb paper d’alumini. Guardar a la nevera fins l’hora de servir i tallar en rodones petites.
1 comentario:
El faré, segur que es molt bo,
Has fet el rotllo de espinaques, salmó iformatge?
Publicar un comentario