INGREDIENTS :
• 500g de sucre
• 500g d’ametlla picada (la podem picar nosaltres)
• 2 ous
• 500g de patata bullida (jo els faig amb moniato)
• 1 cubilet d’aigua
PREPARACIÓ:
1. Posar amb el vas ben sec el sucre i programar 30 segons, velocitat 5-10 progressivament. Afegir la pell de la llimona i repetir l’operació.
2. A continuació, incorporar les ametlles (si no estan mòltes programar 20 segons a velocitat 5-10 progressivament).
3. Afegir la patata o moniato cuit i fred i la clara d’ou i barrejar 6 segons a velocitat 8.
4. Retirar la massa del vas, posar-la amb una bossa de plástic i deixar reposar a la nevera durant 12 hores com a mínim.
5. Escalfar el forn a 180º.
6. Seguidament, formar amb la massa boletes petites i posar-hi pinyons, ametlla, coco, xocolata... i col•locar-los amb la safata del forn, prèviament folrada amb paper vegetal.
7. Per últim, batre l’ou amb una mica d’aigua i pinzellar les boletes preparades. Introduir al forn, a 180º durant 10 minuts, aproximadament.
Nota: per fer-los de diferents gustos heu de jugar una mica amb la vostra imaginació.
Per exemple: els de coco, agafaríem 120g de massa i la posaria en el got amb 10g de coco ratllat, programant 5 segons a velocitat 8, després passem per rovell i per últim per una mica més de coco ratllat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario