miércoles, 29 de septiembre de 2010

COCA DE VIDRE TM-31

Ingredients (per a 16 unitats):


Massa:
• 100g d’aigua
• 100g de llet
• 50g d’oli d’oliva verge
• 1 pessic de sucre
• 20g de llevat premsat
• 400g de farina de força
• 1 pessic de sal
Cobertura:
• 100-150g de sucre
• 100-150g d’oli d’oliva verge
• 200-250g d’anís


Preparació:
1.- Posar en el got l’aigua, la llet, l’oli, el sucre i el llevat i programar 20 segons, 37º, velocitat 2
2.- Afegir la farina i la sal i barrejar programant 30 segons, velocitat 6 i després amassar programant 1 minut, got tancat, velocitat espiga. Deixar reposar la massa dins del got o en una bossa durant 15 minuts
3.- Escalfar el forn a 200º
4.- Partir la massa en boles de 50g aproximadament i, amb l’ajuda d’un corró, estirar-les molt fines al llarg de la bandeja del forn, com si fossin llengües. Tirem bastant sucre per sobre, reguem amb una mica d’oli, unes gotes d’aigua i una mica d’anís
5.- Fiquem al forn durant 10-15 minuts, fins que estinguin ben daurades. Retirar la bandeja del forn i regar les coques immediatament amb anís dolç


Nota: no afegir l’anís mentre les coques estiguin dins del forn, ens podríem cremar.

No hay comentarios: