miércoles, 29 de septiembre de 2010

CARQUINYOLIS TM-31

Ingredients (per a 60 unitats):
• 50g d’aigua
• 1 ou
• 170g de sucre
• 1 pessic de bicarbonat sòdic
• 250g de farina de reposteria
• ½ cullerada de llevat químic
• 40g de pa de pessic sec o magdalena seca
• 150g d’ametlla crua amb pell
• 1 rovell d’ou per a pinar la massa


Preparació:
1.- Escalafar el forn a 170º
2.- Posar en el got l’aigua, l’ou, el sucre, el bicarbonat, la farina, el llevat i el pa de pessic o la magdalena i programar 5 segons, velocitat 5.
3.- Amassem programant 30 segons, got tancat, velocitat espiga
4.- Afegir les ametlles i barrejar amb l’ajuda de l’espàtula. Treure sobre d’una superfície enfarinada i fer cilindres de 2cm i mig de gruix. Col•locar en una bandeja de forn folrada amb paper vegetal. Pinta amb el rovell i ficar al forn durant 20 minuts
5.- Treure del forn i, en calent, fer talls d’1cm de gruix. Tornem a ficar al forn ja apagat i deixar assecar amb l’escalfor residual. Un cop freds conservar en una caixa de galetes

No hay comentarios: